Jeansshorts - Massor med jeansshortsA--0A-EG - EX - M2-0

Kul om Jeansshorts

Roligt om jeansshorts

Det finns en hel del roliga och annorlunda jeansshorts och andra jeansplagg. Jeansshortsen kan både ha en annorlunda form, färg eller storlek som gör att man ler eller skrattar åt den men det finns också jeansshorts som är tänkta att vara kul och väcka uppmärksamhet.

Förutom dessa shortsen kommer det även presenteras komiska citat eller detaljer om jeans som kan vara kul att känna till.

H-EG - EX - M2-1

Hängselshorts

HängselshortsEn typ av jeansshorts som har blivit väldigt populära är hängselshortsen. Fördelen med dessa är att det är lätt att praktiska med alla sina fickor och väldigt bekväma.

Trosjeansshorts

TrosjeansshortsDet finns en del jeansshort som är så små att en trosa lätt skulle kunna täcka dem. Dessa så kallade musshorts är dock ganska ovanliga eftersom de inte är så bekväma.

Dyraste jeansshortsen

Dyraste jeansshortsenVärldens dyraste jeans kostar 1.3 miljoner dollar och till de tillkommer omkring 100 kr för att en skräddare ska sy om dem till ett par jeansshorts. Anöedningen till att shortsen är så syra är diamanterna på bakfickan.

Cut-Off shorts

Cut-Off shortsCut-Off shorts är ett par jeans som klippts av för att bli shorts. Utmärkande för ett par cut-off är att fransarna syns tydligt och ibland även förstärkts.

H-EG - EX - M2-2

Jeanskjol

JeanskjolJeanskjolen är ett bra alternativ till jeansshorts. Jeanskjolar finns i alla längder från troskorta till kjolar som går net till anklarna.

Jeansshorts finns hos


Allt om läckra jeansshorts

Här kan du hitta mycket mer intressant information och fakta om jeans och jeansshorts men också en del roliga och listiga saker gällande olika jeanskläder.

I-EG - EX - M2-3Meny - Jeansshorts
Till förstasidan på www.jeansshorts.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter